igy kel dolgozni

Bármennyi is szeretném azt hinni, hogy nem akarok mindent 110 százalékosan csinálni, és mindenkinek mindenben megfelelni, hát nem így van. Olyannyira nem, hogy most tartok ott, valamit csak ki kéne találni, hogy ne érezzem azt, amit most is érzek. Tudat alatt már régóta tudom, hogy valamit kellene tennem az egészségem érdekében. A baj csakis velem van, szerintem elsősorban a fejemben. Mert olyan vagyok, amilyen. állok, nem gondolom, hogy sikerülhet összehozni, ha nem vagyok rá lelkileg és fizikailag is felkészülve. Az állandó szívdobogás érzés – alacsony vérnyomáshoz magas pulzus párosul, amire régen gyógyszert is szedtem – a sűrű fejfájás, hogy nem tudok aludni, hol a karom, hol a lábam zsibbad, néha bármit megadnák egy – vagy több – tábla csokiért, sütiért, vagy bármiért amiben sok csoki van, néha meg nem esik jól a cukros tea sem, van amikor iszonyú éhes vagyok, olykor pedig nem kívánok semmit.. Életem talán legboldogabb időszakát élem, rendben van a munkám, szeretem is csinálni, nem dolgozom éjszakába nyúlóan és nem kelek hajnalban sem, nyugodt és harmónikus a párkapcsolatom, éppen esküvőre készülünk és én mégis úgy érzem, mintha mindenhez kevés lennék, nem tudnék eléggé megfelelni, de minek is, kinek is??? Elsősorban magamnak talán. Azt gondoltam, hogy a jóga majd segíteni fog, de nem jött be. Nem éreztem jól magam, nem tudtam eléggé ellazulni egy torna teremben, ahol ugyan szólt a nyugis zene, és az oktató is beleadott mindent, nekem továbbra is kattogott az agyam. Szerintem az is közre játszott, hogy oda is kell menni, akkor igyekezni, nehogy elkéssek, lemegy az óra, öltözés, futás haza.. Merő stressz volt már maga a tortúra is. Nagyon jó vagyok a minden fejben dől el kategóriában is, csak valahogy ennek alkalmazása az életem ezen területére nem akaródzik működni, vagy csak nem jól használom. Mert érzem én, hogy baj van, de valahogy mégsem tudok rajta segíteni. Kéne egy pszichiáter? Nem hiszem, hogy a beszélgetéssel lenne a gond, és főleg nem tizenezrekért, de ma már ez is megfordult a fejemben. Kellene szedni valami homeopátiás cuccot stresszoldás képpen? Végszükség esetére hagytam ezt a megoldást, tekintve, hogy ennek szedése nagyrészt úgyis a placebó hatáson alapul, másrészt mert – ugyan nem vagyok otthon a témában – de ha már babát szeretnénk vállalni semmi felesleges dolgot nem szeretnék bevinni a szervezetembe. Hónapokkal ezelőtt az egyik ismerősünk ránk dumált – horror összegért – egy fiola Moksa Elixír cseppet. Feltettem a polcra, gondoltam talán majd egyszer kipróbáljuk. Úgy két hete jutott eszembe, hogy rákeressek, mit is tud ez a csepp tulajdonképpen. A következőket olvastam:

“Első napokban én is kicsit ingerültebbnek éreztem magam, de ez el is múlt hamar, azóta kiegyensúlyozottnak, felszabadultnak érzem magam és olyan komolyabb problémák, amik esetleg korábban kiborítottak, most egyáltalán nem okoznak gondot, ugyanolyan megoldandó feladatnak fogom fel, mint minden mást. Nagyon jól alszom… pedig azt hittem, hogy korábban is jól aludtam… de ez most valahogy mégis más. Szinte megmagyarázhatatlan. Nekem gyerekkorom óta vannak migrénes fejfájásaim. Minden időjárás változást megérzek, különösen a szelet és a hirtelen jövő meleget. A Moksa szedés kezdete óta többször volt ilyen és a migrénem, a fejfájásom nem jött ki. Korábban volt, hogy 3 napig is tartott, több gyógyszer beszedésével vészeltem át ezeket a napokat. Most maximum a tarkómba érzek egy kis nyomást, de egy pohár víz ivása után ez is megszűnik. Nagyon jó, felszabadult érzés!”

“A lelki változások voltak először a legszembetűnőbbek.”

“Nyugodt, és kiegyensúlyozottabb vagyok, beindultak a dolgaim, működik az életem…”

“Tapasztalatból mondhatom, hogy a Moksa Elixír fogyasztók körében az első leggyakoribb visszajelzések az alvászavarok enyhüléséről, megszűnéséről, a lelki állapot javulásáról szólnak.”

“Ezt követték a további megtapasztalások: menzesz úgy lezajlik, hogy észre sem veszem, a menzesz előtti depi is jelentősen csökkent. Alvászavaraim radikálisan csökkentek. Megindultak a lelki változások is (kb. a 3.-4. héten), ami azt jelenti, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, nyitottabb és fogékonyabb vagyok

 

evel  amit  megadok linket  szavazanak  rám  le  irom  hogy  lehet 

Szavazzatok a “Goldenblog 2012” Életmód kategóriájában a “Lukács naplója” blogra !

Hajrá

 

 evel  amit  megadok linket  szavazanak  rám 

 

http://goldenblog.hu/ szavazas.aspxGoldenblog.hu – szavazás
goldenblog.hu
A Goldenblog a HVG éves blogversenye. A legjobb magyar blogok versenyeznek egymá…
ssal, nyolcadik alkalommal. Nevezz, szavazz és olvasd velünk a legjobb online tartalmakat!
Bővebben.

goldenblog.hu

A Goldenblog a HVG éves blogversenye. A legjobb magyar blogok versenyeznek egymá…

ssal, nyolcadik alkalommal. Nevezz, szavazz és olvasd velünk a legjobb online tartalmakat!

Bővebben