ösze fogás milyen fontos

Aki éli az életüket nagyon benne van nagy világba azok igen csak meg tapasztalják

milyen fontos napjainkba az bizonyos össze tartás egy más közt anélkül úgy mondva

meg van halva az emberiség népe ha nincsen össze fogás egy más közt és szeret nem

uralkodik a helyen elmondom magam ezt igen csak meg tudom tapasztaltam itthon

voltam orvosilag ott is szeretettel vártak engem de amíg várakoztam rendelőbe órákat

csak néma csend volt azon helyen amíg ki várta ember sorsát .nálam most igen változás

volt aki olvasta nem vagyok orvosilag szomszédba járok ott amikor be megyek váró

terembe nagy beszélgetés folyik másik ember társsal ami igen csak másik embernek

jó esik ember számba nézik meg hallgatja másik ember jobban telik ideje ez nagyon fontos

ez jo szemszög másik ember felé beszélgetéssel várja időt ott jobban telik amikor oda

megyek ott is nagyon szeretettel várnak merem mondani ott segítenek másokon ha

olyan helyzet ezért fontos egy máson segítsünk érezni lehessen ot is működik az

össze fogás anélkül szét húzás van ami ma igen csak meg lehet tapasztalni pár helyeken

nincsen össze fogás széthúznak így van súrlódás egy más közt de össze fognák könnyeb

lene van egy alapítvány már13éve vannak együtt szeretettel egy más iránt . . dcember15ei

pénteki foglalkozást pedagógus Judit Mancika néni tartotta foglalkozást ifjoncoknak nagyon

jól érzetek magát nagyon

december.15.péntek. Bagó Zoltán,Szilágyi Erzsébet,Sára Edina,Horváth Zoltán,Orosz Tamás,Medveczki Zsanett,Medveczki László,Gerhát Lenke,Farkasné Mancika,Barnáné Sümegi Judit. Megvartuk a hiányzó kellékeket.Átmentűnk a művelődési házba próbálni, zöldségleves készült amit jóízűen megettük.

 

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, és kb. egyforma nagyságúra felkockázzuk.
  2. Az olajat megforrósítjuk, majd egyszerre rátesszük az összes zöldséget.
  3. Kb. 5 -6 percet kevergetve pirítjuk, közben megsózzuk, nagyon kevés vizet aláöntünk (kb. 1/2 dl).
  4. Ezután felöntjük 3,5 l forrásban lévő vízzel, borsot őrlünk, ill. szerecsendiót reszelünk rá. Ha kell, még tovább sózzuk.
  5. Lefedjük, és forrástól számítva kevés ideig, kb. 5-6 percig főzzük.
  6. Közben felaprítjuk a petrezselyemzöldet. Ha megfőttek a zöldségek, hozzáadjuk a leveshez, épp csak felforraljuk ezzel, és kész is vagyunk.