szeret napj avan mai nap

Mai naphoz kapcsolnám elmélkedésünket azt szokták mondani hogy február14e szerelmesek napja

ez szokna úgy gondolják úgy emelkedik hogy ez nap szerelmesek napja de ilyenkor tartják ezzen

napon jó barátok napját is meg ilyenkor van ezen napon szeret napja van egybe lehetünk mi másik

felé igen csak szerelmesek nem látjuk meg rozsa szín felhőtől szemit csak annyira vagyok másik

ember társam felé de ez szeretetből fakad másik ember társam felé ez a szeret ami szokan

úgy vannak ma szerelmesek napja van az is de igazán szeretetre alapszik ez nap az napja

is van mai nap egybe jó barátok napja van ne feletek kezünk el azokról mai nap valami

kedves gesztust nyújtani annak embernek aki nekem jó barátom igen csak annak nagyon

sokat köszönhetsz életbe neki ezért kel mai nap meg lepni őt kicsi meg lepetéssel,akit

úgy mondva neked szeretet mit jó barát meg lepheted valamivel mai nap hány olyan van

mai nap jó barátok napja van kap az barátjától egy kis szívet jelzi feléd szeret igazán életbe

számíthatsz rá életbe ti jó barátok vagytok sokan úgy vannak szerelmesek napjának tarják

de ez szeretetnapja is meg jó barátok napja van mai nap szerelem nincsen szeretet jó barátság

nélkül ma ezt napot üljük szerelmesek napja meg szeretetnapja van egybe jó barátok napja

sokan elfeledkeznek erről csak szerelmesek napjánál tartja de nagy tévedés mai nap szeretet

napja van ezen alapszik szerelem meg jó barátság úgy gondlom illik meg emlékezni róluik

akit szeretünk sokat köszönhetünk életünkbe neki ne csak karrácsonykor lepjük meg öket

akit szeretünk mai nap szeretet ünnep vanh szerelmesek napj van jó barátjátók naqpja mai

napon van epileszások napja sajnos eről meg feledkeznek egysek ők szeretik másik ember

társukat még jobban úgy gondlom illik meg emlékezni eplepsiások ról .is .

a szerelmesek védőszentjének ünnepe („Valentin-nap”, a szerelmesek ünnepe). A szerelmesek, a jóbarátok és mindazok ünnepe, akik szeretik egymást. Magyarországon csupán egy évtizede kezdték el széles körben ünnepelni, bár a magyarországi svábok körében hagyományosan népszerű. Amerikában és Angliában szinte kizárólag a fiatalok ünnepe, amikor kisebb ajándékokkal (például virággal, színes léggömbökkel, szívekkel) lepik meg egymást.

Epilepsziával élők napja. A Nemzetközi Epilepsziaellenes Iroda (IBE) 1997. február 14-re hirdette meg az epilepsziával élők első világnapját. Azért került e nap Szent Bálint napjára, mert ő nemcsak a szerelmesek mentora, de az epilepsziások védőszentje is. A világnap lehetőséget nyújt a betegséggel és gyógyítással kapcsolatos szélesebb körű tájékoztatásra és az epilepsziával élőkkel való kézfogására.

Február 14-e, Bálint és Valentin – napja a szeretet és a szerelem ünnepe világszerte. A legnagyobb hagyománya az angolszász országokban van a Valentin – napnak, Nagy-Britanniában már 1446-ban megünnepelték ezt a napot.

Magyarországon maga a Valentin nap csak a rendszerváltás után terjedt el a mai formájában. Szent Bálint ünnepének nálunk is több száz éves hagyománya van. Azt tartották, hogy ilyenkor választanak maguknak párt a verebek a Rába mellett, Bálintot ezért viccesen a verebek védőszentjének is nevezték. Voltak helyek, ahol ilyenkor megfürödtek az emberek a hóban szimbolizálva, hogy az évben erősek és egészségesek maradnak. Napjainkban persze ezek a régi szokások egyre inkább feledésbe merültek, és megmaradt a szerelem ünneplése erre a napra.

Az Angelika Virágüzletben már hetekkel ezelőtt kikerültek a Valentin – napi dekorációk, megjelentek a kínálatban a vörös rózsák, a szív alakú virágládák és egyéb ajándéktárgyak, bögrék és édesség kosarak is.

Varga Angelika a virágbolt üzletvezetője elmondta: ezen a napon nagyon sokan megfordulnak ilyenkor a boltban és mindkét nemnek tud valamilyen ajándékötletet ajánlani. – A legnépszerűbb még mindig a vörös rózsa és a tartósnak számító virágláda, de tavalyhoz képest új termék is repertoárba került: a különböző édességekkel díszített virágkosár – részletezte

azt mondta: ebben az időszakban kelendőbbek a különleges darabok és leginkább az urak jönnek meglepetést venni a kedvesünknek. – Nagyon sok férfi keresi fel ilyenkor az üzletet és innen visz a kedvesének ajándékot. Van, aki határozott céllal érkezik, és tudja, mit szeretne venni, de vannak akinek segíteni kell ahhoz, hogy rátalálnak a legmegfelelőbb meglepetésre– mondta el tapasztalatait Laska Edit, üzletvezető.

Az éttermek is készülnek erre a napra, az ország legtöbb vendéglátó helye ilyenkor romantikus hangulattal és egyedülálló menüvel várja a párokat. – A mai napra nagyon sok előfoglalásunk van. A Valentin – nap alkalmából egy különleges szív alakú csokoládé szuflét kínálunk a vendégeinknek – részletezte Janik Roland, az Udvarház Vendéglő felszolgálója.

1% – éljetek vele, élnénk vele! Felhívással fordulunk Hozzátok. A Mint a Többi Ember Alapítvány egyike a térségünkben működő civil szervezeteknek. Alapítványunk felvállalta, hogy a fogyatékkal élő fiatalok önálló életvitelének kialakítását segíti. A kézműves tevékenységek (kötés, szövés, fazekasság,kosárfonás, stb), vásárlás, főzés, ügyintézés, kesztészkedés mellett nagy súlyt helyezünk a közösségi életre, hiszen társak, barátok, jó emberek nélkül minden sokkal nehezebb. Segítsetek nekünk! Most olyan időszak van, amikor mindenki megtehet, és meg is kell tennie egy lépést, hogy felelősségteljes embernek tudhassa magát.Senki nem gondolhatja, hogy ez fölösleges – mások úgyis megteszik -, hogy nem rajtunk múlnak a dolgok. Kérjük az adózó állampolgárokat Turán, és mindenütt, hogy a Személyi Jövedelem-Adó 1 %-ával támogassák fenti tevékenységeinket, céljainkat, és ezáltal a fogyatékkal élő fiatalokat! Ez esetben a rendelkező nyilatkozatra ezt kell írni: “Mint a Többi Ember” Alapítvány Adószám:18711516-1-13