embernek ami jó est

Egyik nap épen el voltam foglalva dolgaimmal ahol vagyok itt rengeteget humorizálok

de mindig jó kedvem ami nekem igenis jól est azon napon jó kedv mellé oda jön felém

egyik alapítvány ifjonc azt mondja nekem sok sikert kívánt nekem de jó est tőle

elmondom ez mindegy hogy5éve csinálom azt dolgokat és ennyi idő után már rundiból

csinálja meg amit meg kérnek de ez sok sikert mondta nekem az ifjonc nagyon jó

esik másik meg emlékezik róla pedig 13éve vagyok nekik kis főnök vagyok neki meg

most úgy mondva néha találkozunk de velük vagyok kicsit de mégis sok sikert kívánt

nekem nagyon jó est ez jó illem tőle .és sok siker kívánt az ifjonc nagyon jó est az

ifjonc elmondom mikulás ünnepségen együtt szoktuk szét osztani csomagot meg

velük vagyok időm van most máshol voltam ezért kívánt sok siker t nekem ami jó est

van még ilyen ifjonc földön ami nagyon jó dolog ezt elehet tanulni másnak sok sikert

kívánni lehet jobb fényesebb napja lesz sok sikert kívánt lehet ifjonc aki téged szeret.

Április16hétfői foglakozást pedagógus Judit Mancika néni tartotta foglakozást ifjoncoknak

nagyon jó hangulat volt.2018.április.16.hétfő. Sára Edina,Bagó Zoltán,Gerhát Lenke,Horváth Zoltán,Medveczki Zsanett,Farkasné Mancika,Barnáné Sümegi Judit. Ma újra átsétáltunk a művelődési házba próbálni.Dénes bácsi is meglátogatott minket a próba közben.Elmesélték a színházi élményeket,és le is jegyeztük,hogy Julika néninek elküldjük.Ma zöldségleves készült Mancikával.

Édei évbe is támogosa alapítványunkat

sérült fiatalokkal foglalkoznak és meg kapják szeretet meg Boldoggá tenni akarjuk

életüket .adója 1%kát adományozza nekünk idei évbe is .

 

azért támogosa alapítványunkat.

Kérem, adója 1 %-ával támogassa alapítványunkat!

Az adományozó szelvényre ezt írja:

Mint a többi ember Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18711516-1-13 előre köszönik szépen

3

  1. Egy nagyobb lábasban a finomra vágott vöröshagymát, a közel egyforma méretűre aprított sárga-és fehérrépával, zellerrel az olajon megdinszteljük.
  2. Felengedjük kb. 2 l vízzel, hozzáadjuk a csokorba kötött petrezselymet, a babérlevet és a borsszemeket. Sóval ízesítjük.
  3. Közepesnél kicsivel gyengébb tűzön főzzük.
  4. Amikor a gyökérzöldségek már majdnem megpuhultak, hozzáadjuk a külső leveleitől megszabadított, félbevágott kelbimbókat és  a megpucolt, felkockázott karalábét.
  5. Tovább főzzük, míg az összes zöldség megpuhul. Szükség esetén utóízesítjük.
  6. Legvégül a maradék, fél csokor, egészen finomra vágott petrezselymet is beleszórjuk a levesbe.
  7. Tűzforrón tálaljuk.