mindig van mit csinálni

értesültek róla hogy december óta egy kicsike változás történt nálunk az elnök asszonynak

 

van  segítője  amibe úgy mondva ő is hozhat döntéseket bent az  alapítványba  csinálja

 

az  alapítvány dolgokat  sok dolgok vannak az  alapítvány körül figyelni dolgokra nagyon

 

képbe leni   nem úgy mint  valaki úgy  gondolja ő agyával mondjuk aki elmegy valahova

 

dolgozni legyen ki szolgáló egy helyyen  be jön  valaki meg kérdezi  mit csinálsz  ilyen embert úgy

 

mondva nincsen tisztába dolgokkal egy ilyen helyen mindig csinálni dolgokat  nem úgy valaki

 

mit csinálsz ez  minden nap meg kérdezi látja meg se ál de meg kérdezi minden másik illető

 

mi t csinálsz látja csinálom dolgom ez az szemszögből bosszantó .leegyen olyan dolog ott vagyunk

 

egy alapítványba csináljuk foglakoztatjuk az ifjoncokat erre  nagyon figyelni dolgokra ami nagyon

 

kel egy alapítványba nem úgy mit valaki azt biztos ők ott  el vannak nem kel semmit csinálni dolgozni

 

ezen dolgon rengeteget  és  pedagógusnak fel készülni foglakozásra nagyon fárasztó dolog érdemes

 

ezzel foglalkozni ifjoncok hálaszak érte sok szeret  kap érte pedagógus  volt már bennem rése .

 

február 11 hétfői foglakozást  pedagógus Judit ,Mancika néni az ifjoncoknak mindenki jól érzete magát

 

2019.február.11.hétfő. Bagó Zoltán,Horváth Zoltán,Gergely Dávid,Gerhát Lenke,Szilágyi Erzsébet,Farkasné Mancika,Barnáné Sümegi Judit,Tóthné Julika. A mai napon ellátogatott hozzánk Julika néni.Bagó Zoli a kis szőnyeget folytatta.Horváth Zoli folytatta a nagy szőnyeget.Horváth Zolival levettük a téli dekorációt a terem ablakáról.Farsangi dekorációt készítettünk,álarcot ragasztottunk.A konyhában zöldség leves készült,túrógombóccal.Horváth Zoli a levest fűszerezte.

 

  1. Egy nagyobb lábasban a finomra vágott vöröshagymát, a közel egyforma méretűre aprított sárga-és fehérrépával, zellerrel az olajon megdinszteljük.
  2. Felengedjük kb. 2 l vízzel, hozzáadjuk a csokorba kötött petrezselymet, a babérlevet és a borsszemeket. Sóval ízesítjük.
  3. Közepesnél kicsivel gyengébb tűzön főzzük.
  4. Amikor a gyökérzöldségek már majdnem megpuhultak, hozzáadjuk a külső leveleitől megszabadított, félbevágott kelbimbókat és  a megpucolt, felkockázott karalábét.
  5. Tovább főzzük, míg az összes zöldség megpuhul. Szükség esetén utóízesítjük.
  6. Legvégül a maradék, fél csokor, egészen finomra vágott petrezselymet is beleszórjuk a levesbe.
  7. Tűzforrón tálaljuk.

 

 

Édei  évbe  is  támogosa  alapítványunkat

 

sérült   fiatalokkal  foglalkoznak és  meg  kapják  szeretet  meg  Boldoggá  tenni  akarjuk

 

életüket  .adója  1%kát  adományozza   nekünk  idei  évbe  is .

 

azért  támogosa   alapítványunkat.

Kérem, adója 1 %-ával támogassa alapítványunkat!

Az adományozó szelvényre ezt írja:

Mint a többi ember Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18711516-1-13 előre köszönik szépen