a ragaszkodás

“Mondd, mit teszel, ha nem lesz holnap, hogy elmondd, amit el kell mondanod? Mondd, mit teszel, ha nem lesz holnap, hogy megtedd, amit meg kellett volna tenned? Mondd, mondd, mit teszel, ha hibázol, újra és újra, és nem lesz rá lehetőséged, hogy jóvá tedd? Mondd el, mire vársz, hogy lépj, hogy boldog légy? Miért élsz tovább úgy, ahogy soha nem akartál? Mondd, mit ér az élet, ha a boldogság messze jár? Mit érnek az évek, ha nem hiányzik, aki vár? Mondd el, mit kellett volna tenned, és mondanod, ha lett volna még egy holnapod?”

“Soha ne sajnáld azt a dolgot, ami valaha megmosolyogtatott.”

.Néha az ember olyan dolgokhoz ragaszkodik, melyeket jobb lenne elengedni.

 

.Az álom valami,amire igazán vágysz,ami igazán fontos neked.Az álom valami,amit elképzeltél,és amiről nem szabad lemondanod.Mindegy, hogy nem érti senki,mindegy, hogy mit gondolnak róla.Ez a Te álmod,és mindet meg kell tenned érte,hogy valóra váltsd!Mindent.Nem szabad, hogy érdekeljen,mit gondolnak róla az emberek,nem szabad, hogy hagyd elrabolni álmaid.Ha a szíved szólít, követned kell szavát.

. “Inkább megéri merészen dönteni, és vállalni a hibázás kockázatát, mint hosszasan habozni, és túl későn megtalálni a jó megoldást.”

“Inkább vállalkozzak valami nagyra és valljak kudarcot, mint vállalkozzak a semmire és legyek sikeres. Rendkívüli emberek olyan átlagemberekből lesznek, akikben az elkötelezettségnek egy rendkívüli mértéke van meg

“Segíteni szeretnél – itt megteheted ”

18711516 1 13 – ” Mint a többi ember Közhasznú Alapítvány ”

Kedves EMBEREK!
Nagyon köszönjük mindenkinek aki rászánja az idejét az adónyilatkozat kitöltésére! Különös szeretettel gondolunk mindazokra, akik nekünk ajánlja fel adója 1 %-át, ezzel hozzájárulnak, hogy Alapítványunk továbbra is segíthesse a Turán és környékén fogyatékkal élő embereket!