finomat főztünk

nagyböjt úgy kezdtük úgy zártuk év közi idők  végégét hogy farsangi múltaságot szerveztünk ami

 

nagyon jó sikerült   farsangi buli után hétfőn  március 4én hétfőn pakolással  folyatták mert az

 

ünnepség  után ami szokott utána levő  foglakozás mindig rendezkedünk vissza termet az

 

foglakozásra hogy be rendezték úgy voltak vele hogy időnk volt neki álltak egy kicsit farsangi

 

utáni  nagy takarítást szerveztek többiek nagy takarítás mindig úgy zajlott meg beszélték többiek

 

hogy  meg beszélték mikor tudnak időt  száni erre  nagy takarítást csinálni bent most úgy sikerült

 

farsang   utáni buli után hétfőn nagy takarítást szervezetek ez nagyon jó sikerült ez rendrakásos

 

nap  bent  régen ez úgy  zajlott pontot kaptak érte az ifjoncok  próbálta valaki ezt vissza szeretnék

 

állítani ezt pontozó rendszert ifjoncoknak valaki rájött hogy igazam volt ebbe pontozó dologba de

 

hogy  új elnök asszony segítője van ő neki más dolgok fejébe így pontozó dolog kicsit pihen  tudok

 

vele beszélni vissza  állítjuk még szombati  ősze jövetelekbe sincsen előre lépésünk mert nem

 

beszélték meg dolgokat hogy legyen e  pár embernek jó lenne többség dönt .márciús6szerdia

 

foglalkozást pedagógus Judit Mancika néni tartották az ifjoncoknak..

 

2019.március.6.szerda. Bagó Zoltán,Szilágyi Erzsébet,Orosz Tamás,Gergely Dávid,Gerhát Lenke,Barnáné Sümegi Judit. A mai napon Bagó Zoli Lenke és Tamás folytatta a szövést.Leszedtük a farsangi dekorációkat az ablakról.A konyhában zöldség leves készült.Erzsike segített darabolni és pucolni a zöldséget.Tamás segített a tálalásban.

 

“Segíteni szeretnél – itt megteheted ”

18711516 1 13 – ” Mint a többi ember Közhasznú Alapítvány ”

 

 

  1. Egy nagyobb lábasban a finomra vágott vöröshagymát, a közel egyforma méretűre aprított sárga-és fehérrépával, zellerrel az olajon megdinszteljük.
  2. Felengedjük kb. 2 l vízzel, hozzáadjuk a csokorba kötött petrezselymet, a babérlevet és a borsszemeket. Sóval ízesítjük.
  3. Közepesnél kicsivel gyengébb tűzön főzzük.
  4. Amikor a gyökérzöldségek már majdnem megpuhultak, hozzáadjuk a külső leveleitől megszabadított, félbevágott kelbimbókat és  a megpucolt, felkockázott karalábét.
  5. Tovább főzzük, míg az összes zöldség megpuhul. Szükség esetén utóízesítjük.
  6. Legvégül a maradék, fél csokor, egészen finomra vágott petrezselymet is beleszórjuk a levesbe.
  7. Tűzforrón tálaljuk.