mindig van embernek rossz akarója

még múlt héten hétvégén tudtam meg hogy héten hétfőn elkezdők nappali foglakozás  náluk ahogy

 

tudtak róla hogy az alapítványba minden  változatlan csak egy kicsikét annyi változás történt tagok

 

közül van kis változás meg annyi amit észre vehetek volna nekem is kevesebb  időm van de ha időm

 

van benézek hozzájuk .a nyáron történt valami egy olyan dolgot  mondtak ami nem igaz hányszor

 

mondják embernek sok olyan illető van világon amit épen hal meg tud egyből rosszat gondol  mintha

 

tudna valamit hányon van meg hal valamit életbe valakitől egyből  tesz valamit hozzá gyorsan lesz

 

hírek  ami kivan színezve egy kicsit   csak  ennél az baj egy olyan ember tudja meg ugye  ez neki

 

nagyon fog fájni  de folytja dolgokat ráhagyja tovább lép fojtatni ami kel .véletlen mondanák

 

valamit ami nem igaz túl kel lépni .nyáron táborba voltam meg híva ugye ott gyógyulgatót

 

Erzsike  keze kezét  tavasszal volt neki balesete nagyon meg viselte őt táborba úgy evet hogy

 

másik kézzel de tornára járt kezével de  mostanára gyógyult  meg  annyira hogy  már szerdán

 

foglakozáson elkezdte szövést . héten  szerdai foglakozást  pedagógus Judit Mancika néni

 

tartották   foglakozást  ifjoncoknak jó érezték magukat.

2019.szeptember.4.szerda. Bagó Zoltán,Horváth Zoltán,Szilágyi Erzsébet,Gerhát Lenke,Gergely Dávid,Farkasné Mancika,Barnáné Sümegi Judit. Folytattuk a szövéseket öröm nézni,ahogy ügyesedik Erzsike keze,már írni is sokkal szebben tud.Lenke is bekapcsolódott a szövésbe.Rendbetettük a gombolyagos kosarakat.A számítógépen közösen oldottuk meg a feladvány kérdéseit.Sok újat tanultunk belőle.A konyhában lebbencs leves készült.Horváth Zoli pirította a tésztát.

  1. zöldségeket és a szalonnát előkészítjük, kockákra vágjuk.
  2. Előveszünk egy nagy lábast, amiben a levest is fogjuk főzni, és lepirítjuk a szalonnát.
  3. A megpirult szalonnát egy szűrő segítségével kiemeljük a lábasból, majd a kisült zsírjában a felaprított hagymát üvegesre pároljuk.
  4. Jöhet a csuszatészta, amit egy picit megpirítunk a hagymán.
  5. Hozzáadjuk a fűszereket, óvatosan megkavargatjuk, és felöntjük kb. 2 dl vízzel. Egy rövid ideig hagyjuk az alapot párolódni.
  6. A felkockázott burgonyát hozzáadjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje a burgonyát.
  7. Amennyiben szükséges, utóízesítünk.
  8. Ha a burgonya és a tészta is megpuhult, petrezselyemmel és a lepirított szalonnával megszórva tálaljuk!

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?