hétfőn betegség miatt nem volt foglakozás

múlt  hétvégére amikor  meg volt

 

szervezve a  színházi  elő adás pestre a pinokio

 

előadásra  ami ingyenes elő adásra  mentek

 

el  meg  volt rendesen szervezze de az utolsó

 

napokba  amikor múlt héten beszéltem az

 

egyik alapítványossal hogy az előadására

 

hétvégén csak 6menetek el 3ifjonc 1 vendég

 

ifjonc  2 felnőttek mentek el  ere színházba

 

ami  nagyon  jó sikerült .múlt hétvégén hogy

 

mindenki  nagyon  sokan le betegetek  és

 

úgy  döntöttek hétvégén a pedagógusok hogy

 

nagyon sok beteg ifjonc van így  ezen héten

 

hétfői  foglakozást szünet rendeltek el hogy

 

sok beteg ifjonc van el marad hétfői

 

foglakozás   e miatt  de hogy ezen héten

 

szerdán  mer meg  volt tartva foglakozás

 

meg  gyógyultak az ifjoncok azon napon

 

pont  hónap első szerda volt így vásár nap

 

is  volt  de  mi nem menten ki  . szerdai

 

foglakozást  pedagógus Judit  Mancika

 

néni tartotta  foglakozást ifjoncoknak.

 

2019.október.2.szerda. Bagó Zoltán,Horváth Zoltán,Szilágyi Erzsébet,Gerhát Lenke,Farkasné Mancika,Barnáné Sümegi Judit. A mai napon először a szövéseket folytattuk. Bagó Zoli szőnyegénél jócskán bontottunk, mert kicsit ferdére sikeredett. Nagyon szép idő volt. Elsétáltunk a kaszinó térre, felmérni a terepet, hogy milyen fát válasszunk az ültetéshez. Az ebéd zöldség leves volt, Horváth Zoli segített fűszerezni.

 

 

Hétfőn szünnapot tartottunk, mert sokan nem jöttek volna.

 

  1. Egy nagyobb lábasban a finomra vágott vöröshagymát, a közel egyforma méretűre aprított sárga-és fehérrépával, zellerrel az olajon megdinszteljük.
  2. Felengedjük kb. 2 l vízzel, hozzáadjuk a csokorba kötött petrezselymet, a babérlevet és a borsszemeket. Sóval ízesítjük.
  3. Közepesnél kicsivel gyengébb tűzön főzzük.
  4. Amikor a gyökérzöldségek már majdnem megpuhultak, hozzáadjuk a külső leveleitől megszabadított, félbevágott kelbimbókat és  a megpucolt, felkockázott karalábét.
  5. Tovább főzzük, míg az összes zöldség megpuhul. Szükség esetén utóízesítjük.
  6. Legvégül a maradék, fél csokor, egészen finomra vágott petrezselymet is beleszórjuk a
  7. levesbe.
  8. Tűzforrón tálaljuk.