terevezés

Van azonban még valami, amire viszonylag kevés menyasszony figyel oda: milyen a kiválasztott napon a táj az adott időpontban?

A tavaszi esküvők kétség kívül gyönyörűek, a nyáriak esetében csak a hőséggel kell megküzdeni, az őszi esküvők varázsa pedig felülmúlhatatlan. Bevállalós párok számára a jégvirágos téli esküvő is tökéletes választás – de hogy fog kinézni az adott helyszín ezekben az időpontokban? Az esetleges eső nem okoz túl nagy problémát, sarat esetleg? Ha lehullanak a falevelek, nem lesz kopár a táj? Mindenképp érdemes ilyen szemszögből is vizsgálnod a szabadtéri esküvői helyszínt, amellyel szemezel!

 

találod, ezt a három kérdést érdemes feltenned:
–    Előfordulhatnak-e turisták, kirándulók a területen – és ha igen, mennyien?
–    Zártkörűsíthető-e a helyszín, kizárva őket?
–    Lehetséges-e olyan időpontban tartani az esküvőt, amikor várhatóan kevés ember téved arra?

Rossz megoldás nincs, csupán az a fontos, hogy meg tudd határozni magadnak, és esküvőszerveződnek is, hogy mik a legfontosabb részletek számodra. Az egyes szolgáltatók körében nagy különbségek lehetnek: például akik fine dining fogásokat kínálnak, azok nem biztos hogy tudnak szabadtéri helyszínnel és szolgálni, és fordítva. Természetesen van lehetőséged válogatni bőven, akár külön szolgáltatókból is!