egy meg lepő dolog

biztos  volt  már életedet be  amikor épen nem

 

tudsz  meg időbe  valamit ugye  meg fogsz igazán

 

lepődni engem  ért  ilyen 2 napokba nem olyan rég

 

első amikor  ép  volt tévé műsor az alapítványról

 

ami igazán meg ható volt igaz közös erővel és egy

 

elnök asszony segítő  kepeségével köszönhetik

 

létre  jött  azóta közös össze fogással is müködik

 

és  szertik egy mást  az  ifjoncok ami mai világába

 

igazán  meg  kel mutatni másik felé  szeretet mert

ki vagyunk éhezve  rá  nem mást látunk sok

 

helyen gyűlöletet   ami nem jóhoz  vezet . épen

 

napok  tárgyaltam volt illetékessel  ő tőle halottam

 

valamit amibe   meg voltam lepődve aki emlékszik

 

napokba  volt  készülődtek bent  az alapítványba

 

farsangi dolgokra és utána  semmit nem

 

hallottunk egy  darabig  nem hallottunk erről

 

hírekről  mikor is  lesz ez farsangi mulatság az

 

alapítványba erre   ép beszélgetek egy volt

illetékessel ő azt  látta hogy vasárnap február 9én

 

úgy  látta  volna mintha  most tartották volna meg

 

farsangi mulatság az kultúrba olyan szülőket láttak

 

műv házból jönni aki ritkán néznek az alapítványba

 

akkor  gondolta  hogy  biztos  most  tartották az

 

műv házba az alapítványosok farasangi bulit csak

 

nem tudtunk róla  meg lepődik egy volt illetékes

 

ezen . dolgon .február 7ei pénteki  foglakozást

 

pedagógus  Judit Mancika néni tartották

az ifjoncoknak foglakozást nagyon jó érezték

 

magukat. 2020.február.7.péntek. Bagó Zoltán, Horváth Zoltán, Sára Edina, Szilágyi Erzsébet, Gergely Dávid, Gerhát Lenke, Farkasné Mancika, Barnáné Sümegi Judit. A mai napon jött Bagó Zoli is aki sokáig beteg volt, folytatta a megkezdett szőnyegét. Lenke fonta a faliképet. Edina írást olvasást gyakorolta utána folytatta a szövést. Erzsike a mellényt kötötte. Horváth Zoli folytatta a nagy szőnyeg készítését. A konyhában gyümölcs leves és lapcsánka készült. Horváth Zoli fűszerezett. Edina segített a tálalásban.

HOZZÁVALÓK

  • 70 dkg gyümölcs
  • 10 dkg cukor
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 2 dl tejszín
  • 1 tk fahéj
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csipet só
  1. A megmosott és megtisztított gyümölcsöket kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal és a vaníliáscukorral, majd felforraljuk.
  2. A pudingport a tejszínnel csomómentesre keverjük, és előbb  a forró gyümölcsléből 1-2 kanállal hozzámerünk, majd az így hőkiegyenlített habarást, folyamatos kevergetés mellett a leveshez öntjük, és pár perc alatt készre főzzük.
  • 1 kg krumpli
  • 2 db tojás
  • 4-5 gerezd fok hagyma (lereszelve)
  • bors
  • petrezselyem
  • 4-5 ek liszt
  • olaj a sütéshez
  1. A nyers krumplit nagylyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat, fűszerezzük, és annyi liszttel keverjük össze, hogy kicsit sűrűbb palacsintatésztaszerű masszát kapjunk.
  2. Egy serpenyőbe olajat öntünk. A nem túl forró olajba kanállal beleszaggatjuk a masszát, kicsit ellapogatjuk, és mindkét oldalát pirosra sütjük kb. 5-5 perc alatt.

Édei  évbe  is  támogosa  alapítványunkat

 

sérült   fiatalokkal  foglalkoznak és  meg  kapják  szeretet  meg  Boldoggá  tenni  akarjuk

 

életüket  .adója  1%kát  adományozza   nekünk  idei  évbe  is .

 

azért  támogosa   alapítványunkat.

Kérem, adója 1 %-ával támogassa alapítványunkat!

Az adományozó szelvényre ezt írja:

Mint a többi ember Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18711516-1-13 előre köszönik szépen